Asus ROG Maximus V Gene Z77 amb Intel i7 3770K Review |

Valoració: 9.0 .

1. Introducció2. Intel i7 3770k3. Asus ROG Maximus V Gene Z774. Asus ROG Maximus V Gene Z77 (Galeria Super High Res)5. Bios i overclocking 6. Metodologia de prova 7. Sintètic: PCMark 78. Sintètic: 3DMark Vantage9. Sintètic: 3DMark 1110. Sintètic: Unigine Heaven Benchmark11. Sintètic: SiSoft Sandra 201112. Sintètic: Cinebench R11.5 64 bit13. Sintètic: rendiment SSD14. Món real: renderització 3D15. Món real: codificació de mitjans16. Món real: fre de mà 9.517. Jocs: Resident Evil 5 (HD4000)18. Jocs: Far Cry 2 (HD4000)19. Jocs: Total War Shogun 2 (HD4000)20. Jocs: F1 2011 (HD4000)21. Consum d'energia 22. Pensaments finals 23. Veure totes les pàgines

Kitguru ha estat ocupat durant la darrera setmana preparant diverses ressenyes per al darrer llançament d'Intel avui. En aquesta revisió particular, veurem l'Asus Maximus V Gene quan es combina amb el processador Intel i7 3770k. En aquesta revisió ens centrarem en aquest sistema com a centre multimèdia orientat al rendiment, amb proves mitjançant l'últim Intel Graphics 'HD4000'.

El Asus ROG Maximus V Gene és una placa base Micro ATX que no compromet les funcions. Compta amb suport complet per als darrers processadors Intel i configuracions AMD Crossfire i Nvidia SLI. Compta amb àudio SupremeFX III i GameFirst/Intel Gb Lan per ajudar a resoldre els problemes de retard quan es juga.



Aquest tauler es ven al detall per menys de 160 £ IVA inclòs, que és un preu més baix que tots dos Asus Sabertooth i P8Z77-V Deluxe productes. Si busqueu un nou centre multimèdia Z77, és aquesta l'única solució que necessiteu?

Innovacions exclusives d'Asus:

  • Condensadors sòlids 100% fabricats al Japó.
  • Protecció contra sobretensions ASUS.
  • Control de potència DIGI+.
  • AI Suite II.
  • BIOS UEFI.

Innovacions :

  • Processadors intel·ligents duals 3: amb el nou control de potència DIGI+, inclouen tres controladors de tensió digitals, que permeten una sintonització de DRAM ultra precisa a més d'un control de voltatge de CPU ultra precís.
  • Quad GPU AMD CrossfireX: una arquitectura impecable que permet la potència de fins a quatre targetes gràfiques.
  • LudicLogix Virtu MVP: inicia la capacitat de resposta, millora les velocitats de fotogrames dels jocs en un 30-70% i millora la qualitat visual.

Tot i que aquesta revisió se centra en el processador Intel Core i7 3770k, Intel es llançarà una àmplia gamma de processadors: el Core i7 3920XM Extreme Edition, i7 3770k i i7 3770 es dirigeixen al públic entusiasta de l'escriptori.

Intel els complementa amb l'i7-3770T i l'i7 3770S al sector de 'baixa potència' d'escriptori. També s'han llançat els processadors mòbils i7 3870QM, i7-3720QM, i7-3612QM i 3610QM. Finalment, Intel també llança avui cinc nous processadors Core i5: els i5-3570K, i5-3550 i i5-3450 i els i5-3550s i i5-3450s de baixa potència.

Ivy Bridge és un ' marca ' en la fase de desenvolupament 'tic/tac' per a Intel. En termes bàsics, un 'tick' és un avenç en la tecnologia de fabricació, mentre que un 'tock' és una nova microarquitectura.

El diagrama anterior explica com ha avançat el procés de tic/tac al llarg dels anys. Nehalem es va construir al voltant de la tecnologia de procés de fabricació de 45 nm. En el 'tick' que va seguir després d'això (32 nm), Intel es va moure cap a velocitats de càlcul més ràpides, consum d'energia reduït i aplicacions més sofisticades. El 'tock' Sandybridge de 32 nm després d'això va permetre a Intel millorar els jocs convencionals, la web i els jocs convencionals.

La nova plataforma Ivy Bridge és l'últim cicle 'tick' que es diu que ofereix capacitats de processament més altes alhora que exigeix ​​menys potència al sòcol. Intel també s'està centrant en el rendiment gràfic del processador i l'acceleració dels mitjans.

A dalt, la nostra mostra d'enginyeria del processador Core i7 3770k, construït al voltant del procés de fabricació de 22 nm. Aquest és el primer 'transistor 3D' del món fabricat a 22 nm. Es diu que el preu de venda del 3770k és de 313 dòlars. Encara no s'ha confirmat, però hem sentit que el preu del Regne Unit rondarà els 250 £ amb IVA inclòs.

A dalt hi ha una visió general del nou processador Ivybridge amb quatre nuclis i la memòria cau compartida de nivell 3. El nucli gràfic ara s'anomena Intel Graphics 4000 i s'envia amb suport Direct X 11. La mida de la matriu és de 160 mm2 i el nombre de transistors és de 1.400 milions.

El nou processador pot suportar tres pantalles independents, tal com es mostra a dalt. El motor de visualització integrat al processador té DisplayPort incrustat. Els canals FDI envien dades de píxels de la CPU a PCH. Les millores del transmissor i del receptor configuren 8 carrils com a configuracions de carrils 1×4 i 2×2.

El processador admet:

- HDMI amb màx. resolució 1920 x 1200 @ 60 Hz
- DisplayPort amb màx. resolució 2560 x 1600 @ 60 Hz

Intel reclama un augment de rendiment 2 vegades superior a l'HD4000 en comparació amb l'HD3000 d'última generació.

A dalt, una visió general dels 3770k en CPUz. Hi ha quatre nuclis i quatre fils més, per un total de vuit nuclis lògics. Cada nucli funciona a 3,5 GHz, però pot turbo fins a 3,9 GHz depenent de les condicions tèrmiques. Hi ha 8 MB de memòria cau de nivell 3. El nucli de gràfics Intel HD4000 integrat funciona a 650 mhz amb una freqüència dinàmica màxima d'1.150 mhz.

El Asus ROG Maximus V Gene Z77 segueix l'esquema de colors tradicional de Republic Of Gamers, amb el logotip clarament visible a la part davantera de la caixa.

La caixa és un disseny de porta, que s'obre per destacar alguns dels punts de venda a un client potencial que navegui per la botiga.

El paquet inclou:

  • Manual d'usuari
  • I/O Shield
  • 2 x cable(s) SATA 3 Gb/s
  • 4 x cable(s) SATA 6 Gb/s
  • 1 x pont(s) SLI
  • 1 x connector(s) Q (2 en 1)
  • 1 cable(s) de connexió ROG
  • Etiqueta(s) de cable ROG 1 x 12 en 1
  • 1 x penjadors de porta ROG

El ROG Maximus V Gene Z77 obté punts per l'aparença, ens encanta l'esquema general negre i els dissipadors de calor, amb ranures vermelles. Dramàtic, però amenaçador.

La placa Micro ATX mesura 24,4 cm x 24,4 cm, ideal per a dissenys de xassís de format petit.

Dos dissipadors de calor negres refredats de manera passiva refreden els VRM i estan connectats entre ells mitjançant un tub de calor gruixut. Hi ha diversos encapçalaments de ventilador de 4 pins situats convenientment en aquesta àrea per a la connexió de diversos ventiladors de dissipador de calor de la CPU.

El ROG Maximus V Gene Z77 té quatre ranures de memòria, doble canal i codificat per colors negre i vermell. La placa admet un màxim de 32 GB de memòria DDR3 a DDR3 2800(OC)/2666(OC)/2600(OC)/2400(OC)/2200(OC)/2133(OC)/2000(OC)/1866( Velocitats OC)/1600/1333 MHz. Admet memòria sense ECC i sense memòria intermèdia amb suport total per al sistema Intel Extreme Memory Profile.

A sota de les ranures hi ha un botó 'GO'. Això es pot duplicar com a botó MEM OK per resoldre problemes de publicació de memòria o per habilitar l'overclocking temporal quan esteu al sistema operatiu. A prop també hi ha una capçalera USB 3.0 del panell frontal.


Hi ha sis ports SATA a la placa. Les dues ranures SATA negres superiors estan controlades pel conjunt de xips Intel Z77 i tenen una classificació SATA de 3 Gb/s. Els dos ports vermells del mig també estan controlats pel chipset Intel Z77, però tenen una classificació SATA de 6 Gb/s. Els dos ports vermells inferiors (extrem esquerre a la imatge de dalt) estan controlats pel controlador ASMedia Z77 i també tenen una classificació SATA de 6 Gb/s.

El chipset Intel Z77 admet configuracions Raid 0, 1, 5 i 10. Al costat d'aquests hi ha el panell LED de depuració que és útil per resoldre qualsevol problema. A sota hi ha el connector del panell del sistema principal.

A la part inferior del tauler hi ha botons d'engegada i reinici de fàcil accés i dos connectors USB 2.0.

La placa té dues ranures PCI Express 3.0/2.0 (ambdues vermelles) que funcionen a x16 en mode únic o x8/x8 dual. També hi ha una única ranura PCI Express 2.0 que funciona a x4, aquesta és negra. Finalment, també hi ha una única ranura mini PCI Express 2.0 x1 a la targeta d'expansió mPCIe Combo.

El panell d'E/S posterior admet:

  • 1 x DisplayPort
  • 1 x HDMI
  • 1 x eSATA 3 Gb/s
  • 1 x port(s) LAN (RJ45)
  • 4 x USB 3.0
  • 4 x USB 2.0 (un port es pot canviar a ROG Connect)
  • 1 x sortida òptica S/PDIF
  • 6 x Audio jack(s)
  • 1 x botons d'esborrar CMOS
  • 1 x interruptor(s) d'encesa/apagada ROG Connect

En aquesta pàgina us presentem algunes imatges d'alta resolució del producte fetes amb la càmera Nikon D3X de 24,5 MP i la lent ED de 24-70 mm. Aquests trigaran molt més a obrir-se a causa de les dimensions, especialment en connexions més lentes. Si utilitzeu aquestes imatges en un altre lloc o publicació, si us plau, doneu crèdit Kitguru.net com a propietari/font. Podeu fer clic amb el botó dret i 'desar com' a l'ordinador per veure'l més tard.

No vam tenir problemes per obtenir una publicació estable immediatament després de la creació del sistema.

Vam utilitzar la memòria Corsair 2.400 GTX8 i inicialment va ser de 1.333 mhz com es mostra a la imatge anterior. Sempre val la pena comprovar la configuració de la memòria immediatament després de la construcció del sistema.

De seguida vam seleccionar el perfil XMP i vam reiniciar. El sistema va configurar la memòria Corsair de 2.400 mhz en temps 10-12-10-30 2T.

El panell d'ajustament extrem té moltes opcions per ajustar el maquinari. En breu ho veurem amb més detall.

El panell avançat té una varietat de configuracions per configurar diversos aspectes de la placa, com ara dispositius CPU, PCH i SATA.

El panell del monitor té àrees separades per al control de la tensió i la temperatura. El tauler d'arrencada permet a l'usuari desactivar la imatge de pantalla completa a la publicació i configurar la prioritat de les unitats connectades.

El tauler d'eines es pot utilitzar per flashejar la BIOS i per desar i carregar la configuració d'overclock preconfigurada.

La validació del sistema és disponible aquí .

Per a aquesta revisió, vam decidir fer una ullada a les opcions d'overclocking automàtic integrades a la bios. CPU Level up té preajustos per a 4,2 ghz, 4,4 ghz i 4,6 ghz.

La configuració d'overclocking preestablerta no era ideal, ja que va decidir tornar a baixar la memòria a 2.133 MHz. Vam haver de tornar a carregar el perfil XMP tal com es mostra a dalt.

També vam notar que la tensió semblava una mica més alta del que voldríem, ja que la configuració automàtica va empènyer els volts del nucli a 1,33. Hem fet marxa enrere fins a 1,25 volts tal com es va destacar més amunt.

A dalt, validació del sistema a 4,6 GHz. Podeu mirar la validació per aquí .

Eren possibles velocitats més altes, però estem utilitzant un sistema molt assequible, £20 Congelador de refrigeració àrtic 13 de manera que les temperatures es podrien descontrolar ràpidament per sobre dels 1,25 volts. No ens podem imaginar que ningú al mercat d'una placa Micro ATX vulgui empènyer-ho tot fins al punt de ruptura de totes maneres.

Aquesta revisió específica se centrarà en el rendiment de l'Intel Core i7 3770k i el rendiment gràfic integrat HD4000. No creiem que molts usuaris entusiastes facin servir gràfics integrats, però l'Asus ROG Maximus V Gene Z77 és el soci ideal per a aquestes proves... després de tot Micro ATX La mida és ideal per a la creació d'un sistema de centre multimèdia.

El darrer HD4000 d'Intel és prou bo per gestionar una varietat de tasques, inclosos els jocs en configuracions modestes?

Algunes de les seccions de la revisió es compararan amb altres sistemes, que s'enumeren a continuació.

Sistema de prova principal:



Processador : Intel Core i7 3770k
Placa base : Asus ROG Maximus V Gene Z77
Més fred : Arctic Cooling Freezer 13
Memòria : 8 GB Corsair 2.400 MHz GTX8. (4 x 2 GB)
Font d'alimentació: ADATA 1200W.
Unitat òptica: Asus BluRay Drive.
Xassís: Cooler Master Cosmos 2.
Monitors: Dell U3011, 3x Ilyama ProLite E2472HDD.
Unitat d'arrencada: Kingston SSDNow V+200 de 90 GB.
Unitat d'emmagatzematge: Patriot 240 GB Wildfire.

Sistemes de comparació:

Processador: Intel Core i7 3930K
Placa base : Asus P9X79 WS WorkStation
Més fred : Corsair H100
Memòria
: 8 GB de memòria Corsair Dominator GT8 2400 MHz
Targeta gràfica
: AMD HD7770 CrossfireX
Font d'alimentació
: ADATA 1200W
Unitat òptica
: Asus BluRay Drive
Xassís
: Cooler Master Cosmos 2
Unitat d'arrencada : SSD Crucial C300 de 128 GB
Unitat secundària : Patriot 240 GB Pyro SE

Intel i7 3960X EE
Placa base
: Asus Rampage IV Extreme
Més fred
: Antec H20 920
Memòria
: 8 GB de memòria Corsair Dominator GT 2400 mhz
Font d'alimentació
: Enermax Platimax 1200W
Unitat òptica
: Asus BluRay Drive
Xassís
: Lian Li PC-A77FR Caixa de torre completa vermella d'alumini
Unitat d'arrencada : Patriot WildFire 120 GB
Unitat secundària : 1TB Samsung

jo intel i7 3820
Placa base
: ASRock Extreme4-M
Més fred : refrigerador de referència Intel
Memòria : Corsair GTX8 de 8 GB a 2133 MHz
Font d'alimentació: ADATA 1200W
Xassís: Lian Li PC60
Unitat d'arrencada: Crucial C300
Unitat secundària: Patriot Pyro SE 240 GB

AMD FX 8150 Black Edition
Processador : AMD FX 8150 Black Edition
Placa base : Gigabyte 990FXA-UD7
Més fred : Noctua NH D14
Memòria : G-SKill Ripjaws 1600mhz 8GB (2x 4GB)
Font d'alimentació : ADATA 1200W
Xassís : SilverStone Raven 3
Unitat d'arrencada : SSD Intel de 40 GB
Unitat secundària : Patriot 120 GB WildFire

Intel Core i7 990X
Processador
: Intel Core i7 990x
Més fred : Corsair H100
Placa base : Gigabyte G1 Assassin
Memòria : Kingston HyperX 6 GB
Unitats : Crucial RealSSD C300 de 256 GB
Font d'alimentació : Corsair AX1200
Xassís : Antec mil dos-cents

Intel Core i7 2700k
Processador
: Intel Core i7 2700k
Refrigeració : ThermalTake Frio OCK
Placa base : Placa base Gigabyte GA-Z68AP-D3 Z68
Xassís : Silverstone Raven 3.
Font d'alimentació : Corsair 850W.
Memòria : memòria Corsair de 1600 mhz
Emmagatzematge : Intel 80 GB SSD (arrencada) / Patriot Wildfire 120 GB SSD.

Intel Core i7 2600k
Processador : Intel Core i7 2600k
Placa base : ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen 3
Més fred : Intel XTS-100H
Memòria : ADATA 1600 MHz DDR3 8 GB (2x4 GB)
Font d'alimentació : Thermaltake Toughpower 850W
Unitat d'arrencada : Intel 510 SSD de 250 GB

Intel Core i5 2500k
Processador : Intel Core i7 2500k
Placa base : Placa base Gigabyte GA-Z68AP-D3 Z68
Més fred : Refredador de CPU Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2
Memòria : memòria Corsair de 1600 MHz 8 GB (2x4 GB)
Font d'alimentació : Corsair 850W.
Unitat d'arrencada : SSD Patriot Pyro de 120 GB.

AMD Phenom II X6 1100T
Processador : AMD Phenom II X6 1100T
Placa base : Gigabyte 990FXA-UD7
Més fred : Noctua NH D14
Memòria : G-SKill Ripjaws 1600mhz 8GB (2x 4GB)
Font d'alimentació : ADATA 1200W
Xassís : SilverStone Raven 3
Unitat d'arrencada : SSD Intel de 40 GB
Unitat secundària : Patriot 120 GB WildFire

Sistema de comparació de sistemes de jocs:
Processador
: Core i7 970 @ 3,9 GHz
Gràfics : Asus GTX680
Refrigeració : Coolit Vantage
Placa base : MSI X58A-GD65
Xassís : Thermaltake Nivell 10 GT
Font d'alimentació : Corsair AX1200
Memòria : 6 GB ADATA @ 2133 mhz 9-10-9-32
Emmagatzematge : Kingston SSDNow V+ 512 GB Gen 2 SSD (emmagatzematge) / Crucial RealSSD C300 256 GB (arrencada del sistema operatiu)

PCMark 7 inclou 7 proves de PC per a Windows 7, que combinen més de 25 càrregues de treball individuals que cobreixen emmagatzematge, càlcul, manipulació d'imatges i vídeos, navegació web i jocs. Dissenyat específicament per cobrir tota la gamma de maquinari de PC, des de netbooks i tauletes fins a portàtils i ordinadors de sobretaula, PCMark 7 ofereix proves completes de rendiment de PC per a Windows 7 per a ús domèstic i empresarial.

El sistema obté 5.766 punts, que és una puntuació molt impressionant, sobretot perquè no estem utilitzant una targeta gràfica discreta amb aquest sistema.

Futuremark llançat 3DMark Vantage , el 28 d'abril de 2008. És un punt de referència basat en DirectX 10 i, per tant, només s'executarà amb Windows Vista (el Service Pack 1 s'indica com a requisit) i Windows 7. Aquesta és la primera edició on la funció gratuïta i restringida. La versió gratuïta no es pot utilitzar moltes vegades. Es va utilitzar una resolució de 1280 × 1024 amb la configuració de rendiment.

El 3770K obté 4.394 punts i 3.429 punts dels gràfics HD4000. És un resultat força decent en general i indica que el rendiment dels jocs pot ser decent amb una configuració raonable més endavant a la revisió.

3DMark 11 està dissenyat per provar el maquinari de DirectX 11 que s'executa a Windows 7 i Windows Vista, el punt de referència inclou sis proves de referència noves que fan un ús extensiu de totes les funcions noves de DirectX 11, com ara tessel·lació, ombrejats de càlcul i multiprocés.

Després d'executar les proves, 3DMark dóna al vostre sistema una puntuació amb números més grans que indiquen un millor rendiment. 3DMark 11 és la millor manera de provar DirectX 11 amb càrregues semblants a un joc.

Si voleu obtenir més informació sobre aquest punt de referència o comprar-lo vosaltres mateixos, aneu a aquesta pàgina.

La puntuació de la física dels 3770k és molt impressionant, amb 8.926 punts. La puntuació general, però, es redueix a 1.507 a causa de la puntuació gràfica @ 1.256.

Unigine ofereix una manera interessant de provar el maquinari. Es pot adaptar fàcilment a diversos projectes gràcies al seu elaborat disseny de programari i al conjunt d'eines flexibles. Molts dels seus clients afirmen que mai han vist un codi tan eficaç, que és tan fàcil d'entendre.

Referent del cel és un punt de referència de GPU de DirectX 11 basat en el motor Unigine avançat d'Unigine Corp. Revela la màgia encantadora de les illes flotants amb un petit poble amagat als cels ennuvolats. El mode interactiu ofereix una experiència emergent d'exploració de l'intricat món del steampunk.

Un marc eficient i ben dissenyat fa que Unigine sigui altament escalable:

  • Renderització de múltiples API (DirectX 9 / DirectX 10 / DirectX 11 / OpenGL)
  • Multiplataforma: MS Windows (XP, Vista, Windows 7) / Linux
  • Suport total de sistemes de 32 i 64 bits
  • Suport de CPU multinucli
  • Suport Little/Big Endian (preparat per a consoles de jocs)
  • Potent API C++
  • Sistema integral de perfils de rendiment
  • Estructures de dades flexibles basades en XML

Utilitzem la configuració següent:

Aquest és un punt de referència intensiu i ens va sorprendre obtenir més de 12 fotogrames per segon dels 3770k i HD4000, tot i que vam reduir lleugerament la qualitat de la imatge en comparació amb la nostra configuració habitual quan provem targetes gràfiques discretes.

SiSoftware Sandra (l'Analitzador del sistema, l'assistent de diagnòstic i informes) és una utilitat d'informació i diagnòstic. Hauria de proporcionar la major part de la informació (inclosa la no documentada) que necessiteu saber sobre el vostre maquinari, programari i altres dispositius, ja siguin maquinari o programari.

Sandra és un nom (de noia) d'origen grec que significa defensora, ajudant de la humanitat. Creiem que és molt adequat.

Funciona de la mateixa manera que altres utilitats de Windows, però intenta anar més enllà i mostrar-vos més del que està passant realment. Donar a l'usuari la possibilitat de fer comparacions tant a nivell alt com baix. Podeu obtenir informació sobre la CPU, el chipset, l'adaptador de vídeo, els ports, les impressores, la targeta de so, la memòria, la xarxa, els components interns de Windows, AGP, PCI, PCI-X, PCIe (PCI Express), base de dades, USB, USB2, 1394/Firewire , etc.

Els ports natius per a tots els sistemes operatius principals estan disponibles:

  • Windows XP, 2003/R2, Vista, 7, 2008/R2 (x86)
  • Windows XP, 2003/R2, Vista, 7, 2008/R2 (x64)
  • Windows 2003/R2, 2008/R2* (IA64)
  • Windows Mobile 5.x (ARM CE 5.01)
  • Windows Mobile 6.x (ARM CE 5.02)

Totes les tecnologies principals tenen suport i s'aprofiten:

  • SMP - Multiprocessador
  • MC - Multi-Nucli
  • SMT/HT - Hyper-Threading
  • MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE 4.1, SSE 4.2, AVX, FMA: instruccions multimèdia
  • GPGPU, DirectX, OpenGL – Gràfics
  • NUMA - Accés a la memòria no uniforme
  • AMD64/EM64T/x64: extensions de 64 bits a x86
  • IA64 - Intel* Itanium de 64 bits

Resultats forts en l'estat del rellotge predeterminat, especialment a la prova de criptografia. L'ample de banda de memòria quan es combina amb el Corsair GTX8 és excepcionalment bo, amb una puntuació de més de 30 GB/s quan es van instal·lar quatre llapis.

CINEBENCH R11.5 64 bits és una suite de proves multiplataforma del món real que avalua les capacitats de rendiment del vostre ordinador. CINEBENCH es basa en el premiat programari d'animació CINEMA 4D de MAXON, que s'utilitza àmpliament per estudis i cases de producció de tot el món per a la creació de contingut 3D. El programari MAXON s'ha utilitzat en pel·lícules de gran èxit com ara Spider-Man, Star Wars, The Chronicles of Narnia i moltes més.

CINEBENCH és l'eina perfecta per comparar el rendiment de la CPU i els gràfics en diversos sistemes i plataformes (Windows i Mac OS X). I el millor de tot: és completament gratuït.

El sistema 3770k va anotar 7,93 punts, la qual cosa està molt per davant de l'última generació de 2700k amb 7,65 punts.

Crystalmark és un punt de referència útil per mesurar els nivells de rendiment teòric de discs durs i SSD. Estem utilitzant V3.0 x64.

Connectem la unitat Patriot Wildfire a un port SATA de 6 Gb/s controlat per un chipset Intel Z77.

Aquestes puntuacions són algunes de les millors que hem vist fins ara. La transferència de dades seqüencial és de 517 MB/s i 497 MB/s de lectura i escriptura, respectivament.

El ACT Disk Benchmark L'eina de mesura del rendiment és compatible amb Microsoft Windows. Mesureu el rendiment dels vostres sistemes d'emmagatzematge amb diferents mides de transferència i longituds de prova per a lectures i escriptures. Hi ha diverses opcions disponibles per personalitzar el vostre mesurament de rendiment, com ara la profunditat de la cua, l'E/S solapada i fins i tot un mode de comparació amb l'opció d'executar-se contínuament. Utilitzeu ATTO Disk Benchmark per provar els controladors RAID, els controladors d'emmagatzematge, els adaptadors d'amfitrió, els discs durs i les unitats SSD de qualsevol fabricant i observeu que els productes ATTO proporcionaran constantment el màxim nivell de rendiment al vostre emmagatzematge.

Els resultats ATTO reflecteixen la prova anterior, destacant el rendiment líder de la seva classe. 560 MB/s de lectura i 510 MB/s d'escriptura són els resultats màxims.

V2011 és el primer llançament de 3DStudio Max per donar suport totalment al sistema operatiu Windows 7. Aquesta és una eina de nivell professional que molta gent utilitza per a finalitats laborals i la nostra prova mostrarà les possibles diferències entre el disseny de la placa actual.

El programari Autodesk 3ds Max Design 2011 ofereix noves tècniques atractives per ajudar a donar vida als dissenys mitjançant l'agregació de dades, la iteració d'idees i la presentació dels resultats.

Els fluxos de treball d'intercanvi de dades racionalitzats i més intel·ligents i les noves eines innovadores de modelatge i visualització ajuden a augmentar significativament la creativitat i la productivitat dels dissenyadors, cosa que els permet explorar, validar i comunicar millor les històries darrere dels seus dissenys.

Noves característiques principals:

  • Slate: un editor de material basat en nodes.
  • Quicksilver: renderitzador de maquinari amb motor de renderització multiprocés que utilitza CPU i GPU.
  • Conjunt d'eines de modelatge de grafit estès
  • 3ds Max Composite: un compositor compatible amb HDRI basat en Autodesk Toxik.
  • Conjunt d'eines de llenç de la finestra gràfica per a la pintura de textures en 3D i 2D directament a la finestra gràfica
  • Pintura d'objectes: utilitzeu la geometria 3D com a 'pinzells' en altres geometries
  • Character Animation Toolkit (CAT): ara integrat com a part del paquet base
  • Biblioteca de materials d'Autodesk: més de 1.200 nous shaders fotomètrics precisos
  • Compatibilitat addicional amb el format de fitxer: inclou suport natiu per a Sketchup, Inventor
  • Enllaç de fitxers FBX
  • Desa a la versió anterior (2010)

Vam crear una nova escena de 8200 × 3200 i vam registrar el temps perquè el maquinari finalitzi el render.

El sistema alimentat amb 3770k acaba el render en 6 minuts i 33 segons, que és uns 14 segons més ràpid que els 2700k a les mateixes velocitats de rellotge.

CyberLink MediaEspresso 6 és el successor de CyberLink MediaShow Espresso 5.5. Amb la seva acceleració CPU/GPU més optimitzada, MediaEspresso és una manera encara més ràpida de convertir no només el vostre vídeo, sinó també els vostres fitxers de música i imatges entre una àmplia gamma de formats populars.

Ara pots reproduir i mostrar fàcilment les teves pel·lícules, cançons i fotos preferides no només al teu telèfon mòbil, iPad, PSP, Xbox o canals de Youtube i Facebook, sinó també a l'iPhone 4 recentment llançat. Compila, converteix i gaudeix d'imatges i cançons a qualsevol dels vostres dispositius informàtics i milloreu els vostres vídeos amb la tecnologia TrueTheater integrada de CyberLink.

Funcions noves i millorades

  • Conversió de mitjans ultra ràpida: amb el suport de la família de processadors Intel Core i-Series, ATI Stream i NVIDIA CUDA, la funció de conversió per lots de MediaEspresso permet transcodificar diversos fitxers simultàniament.
  • Tecnologia Smart Detect - MediaEspresso 6 detecta automàticament el tipus de dispositiu portàtil connectat a l'ordinador i selecciona el millor perfil multimèdia per iniciar la conversió sense necessitat de la intervenció de l'usuari.
  • Sincronització directa amb dispositius portàtils: els fitxers de vídeo, àudio i imatges es poden transferir en uns quants passos senzills a telèfons mòbils, inclosos els d'Acer, BlackBerry, HTC, Samsung, LG, Nokia, Motorola, Sony Ericsson i Palm, així com Sony. Dispositius Walkman i PSP.
  • Qualitat de vídeo millorada: CyberLink TrueTheater Denoise and Lighting permet millorar la qualitat del vídeo mitjançant filtres òptics de soroll i ajust automàtic de la brillantor.
  • Conversió de fitxers de vídeo, música i imatges: no només convertiu vídeos a formats populars com ara AVI, MPEG, MKV, H.264/AVC i FLV amb només fer clic en un botó, sinó també imatges com ara .jpeg'img/component/ 57/asus-rog-maximus-v-gene-z77-w-intel-i7-3770k-review.png' rel='lightbox[87978]' title='codificació de vídeo'>

    Media Espresso no utilitza el 100% de tots els nuclis, per tant, els resultats anteriors no es relacionen amb precisió amb alguns dels altres programaris actuals.

    La desactivació de tota l'acceleració de maquinari quan s'utilitza l'última versió de Mediaespresso provoca grans penalitzacions de rendiment per al 3770k, com es mostra a dalt. L'habilitació de totes les funcionalitats de maquinari redueix el temps necessari a només 8 minuts i 40 segons, a l'igual que el Core i7 3960X EE als rellotges de referència.

    Habilitar l'acceleració de maquinari no només redueix el temps de renderització, sinó que també redueix la demanda del nucli informàtic, passant de més del 60% de mitjana a al voltant del 20% de mitjana. Habilitar l'acceleració de maquinari permetria que el 3770k fes múltiples tasques amb una varietat d'altres tasques.

    Vam mesurar la potència a la paret del sistema en gestionar la codificació anterior, amb l'acceleració de maquinari activada. El sistema exigia entre 89 watts i 96 watts, la qual cosa és extremadament eficient tenint en compte el rendiment.

    Fre de mà és un fantàstic programa gratuït que volíem incloure per confirmar les troballes amb Media Espresso, anteriorment a la revisió. HandBrake és un transcodificador de vídeo de codi obert, amb llicència GPL, multiplataforma i multiprocés, disponible per a MacOS X, Linux i Windows.

    Hem utilitzat la darrera V 0.9.5 per fer proves avui a totes les plataformes. Hem codificat un fitxer DVD.MPG.

    El sistema va completar la codificació en 5 minuts i 16 segons, uns 12 segons més ràpid que els 2700k. Molt notable.

    Resident Evil 5 , conegut al Japó com Biohazard 5, és un videojoc de trets en tercera persona de survival horror desenvolupat i publicat per Capcom. El joc és la setena entrega de la sèrie de terror de supervivència Resident Evil, i es va estrenar el 5 de març de 2009 al Japó i el 13 de març de 2009 a Amèrica del Nord i Europa per a PlayStation 3 i Xbox 360. Una versió per a Windows del joc va ser llançat el 15 de setembre de 2009 a Amèrica del Nord, el 17 de setembre al Japó i el 18 de setembre a Europa. Resident Evil 5 gira al voltant de Chris Redfield i Sheva Alomar mentre investiguen una amenaça terrorista a Kijuju, una ciutat fictícia d'Àfrica.

    Durant les tres primeres setmanes de llançament, el joc va vendre més de 2 milions d'unitats a tot el món i es va convertir en el joc més venut de la franquícia al Regne Unit. Des del desembre de 2009, Resident Evil 5 ha venut 5,3 milions de còpies a tot el món des del seu llançament, convertint-se en el joc Resident Evil més venut mai fet.

    Avui hem decidit mesurar el rendiment del joc amb el benchmark integrat, perquè pugueu comparar directament amb el vostre propi sistema.

    Aquesta és la primera vegada que veiem un rendiment fluid d'una solució de GPU integrada, tot i que hem deixat caure alguns dels paràmetres de qualitat d'imatge per ajudar a millorar una mica la velocitat de fotogrames. El 3770K/Intel HD4000 és capaç d'oferir velocitats de fotogrames suaus amb aquest títol de Direct X 10, fins i tot a 1080p! Hi ha algunes vegades que cau per sota del punt dolç de 25 fotogrames per segon, però moltes persones ho trobaran acceptable.

    Amb l'HD3000 d'última generació, aquestes velocitats de fotogrames es van reduir bàsicament a la meitat amb aquests paràmetres.

    Far Cry 2 (comunament abreujat com a FC2 o fc2″) és un joc de trets en primera persona de final obert desenvolupat per Ubisoft Montreal i publicat per Ubisoft. Va ser llançat el 21 d'octubre de 2008 a Amèrica del Nord i el 23 d'octubre de 2008 a Europa i Austràlia. Va estar disponible a Steam el 22 d'octubre de 2008. Crytek, els desenvolupadors del joc original, no van participar en el desenvolupament de Far Cry 2.

    Ubisoft ha comercialitzat Far Cry 2 com la veritable seqüela de Far Cry, tot i que la seqüela té molt poques similituds notables amb el joc original. En canvi, compta amb personatges i escenaris completament nous, així com un nou estil de joc que permet al jugador una major llibertat per explorar diferents paisatges africans com deserts, selves i sabanes. El joc té lloc en una nació moderna de l'Àfrica oriental en un estat d'anarquia i guerra civil. El jugador pren el control d'un mercenari en un llarg viatge per localitzar i assassinar The Jackal, un famós traficant d'armes.

    Far Cry 2 segueix sent un joc popular i l'entorn del món obert pot afectar fins i tot el darrer maquinari disponible avui dia.

    Avui estem utilitzant el benchmark integrat amb la configuració de Direct X 10 que es mostra a dalt.

    El 3770K/HD4000 és capaç d'oferir velocitats de fotogrames suaus a 720p amb paràmetres de qualitat d'imatge d'alta qualitat, la qual cosa és impressionant. Tanmateix, l'anti aliasing va resultar massa.

    Dit això, la generació anterior HD3000 no va poder mantenir un resultat mitjà de 25 fotogrames per segon amb la mateixa configuració.

    Shogun 2 està ambientada al Japó feudal del segle XVI, després de la guerra d'Ōnin. El país es divideix en clans rivals liderats per senyors de la guerra locals, cadascun lluitant pel control. El jugador assumeix el paper d'un d'aquests senyors de la guerra, amb l'objectiu de dominar altres faccions i reclamar el seu domini sobre el Japó. L'edició estàndard del joc comptarà amb un total de vuit faccions (més una novena per al tutorial), cadascuna amb una posició inicial única i diferents forces polítiques i militars.

    Estem utilitzant el benchmark integrat que està disponible a través del client STEAM per a aquest joc.

    Vam passar molt de temps intentant que el joc es pogués jugar a través del 3770k/HD4000, però contínuament rebíem diversos missatges d'error.

    Semblava que aquests missatges d'error variaven aleatòriament, però no vam poder fer funcionar el motor per obtenir un resultat de referència.

    F1 2011 és el nou joc de carreres Direct X 11 dels pioners de la indústria CodeMasters. El Temporada de Fórmula 1 2011 és la 62a temporada de la FIA de Fórmula 1. El calendari original constava de vint rondes, inclosa la marxa inaugural del Gran Premi de l'Índia abans de la cancel·lació del Gran Premi de Bahrain. Pirelli torna a l'esport com a proveïdor de pneumàtics per a tots els equips, prenent el relleu de Bridgestone. Red Bull Racing són els actuals campions de constructors. Sebastian Vettel de Red Bull Racing és el campió de pilots defensor, un dels cinc campions del món que apareixen a la graella.

    Avui estem utilitzant el benchmark integrat, de manera que podeu comparar directament amb el vostre propi sistema.

    El joc va ser perfectament fluid en aquestes configuracions, tot i que sé que alguns jugadors prefereixen 30 fps + tot el temps quan juguen a jocs de carreres. En reduir alguns dels paràmetres de qualitat d'imatge, això seria possible, però, amb la solució 3770K/HD4000.

    Algunes de les nostres altres revisions actuals se centren en el consum d'energia quan inclouen una targeta gràfica discreta. Tanmateix, aquesta revisió en particular utilitza el processador Intel 3770K amb gràfics HD4000 integrats, de manera que és ideal per mesurar l'eficiència en situacions del 'món real'.

    En primer lloc, mesurem el consum d'energia a l'endoll quan el sistema està configurat en l'estat predeterminat, inactiu a l'escriptori. En segon lloc, carreguem el processador amb Cinebench R11.5 de 64 bits. Finalment, overclockem el sistema a 4,6 GHz amb 1,25 volts i tornem a carregar el 3770K amb Cinebench R11.5 de 64 bits.

    El 3770k d'Intel és sens dubte un disseny eficient, ja que aquest sistema només demana 58 watts a la presa quan està inactiu a l'escriptori. Això augmenta a 110 watts quan s'alimenta a través del punt de referència Cinebench R11.5. L'augment de la tensió del nucli a 1,25 v i l'overclocking a 4,6 GHz van provocar que la demanda d'energia augmenti a 149 watts quan s'executa Cinebench R11.5 de 64 bits. Resultats molt impressionants, segur que hi estareu d'acord.

    Si voleu construir un nou centre multimèdia d'alt rendiment, aleshores Placa base Asus ROG Maximum V Gene Z77 sens dubte hauria d'estar a la part superior de la vostra llista. Quan es combina amb l'últim Intel Core i7 3770k, això construeix les bases d'un sistema molt formidable.

    El Core i7 3770k d'Intel és un pas més que la generació anterior de 2600k i 2700k, tot i que no crec que sigui un canvi de rendiment tan espectacular que la gent s'hagi d'endeutar, només per actualitzar el seu sistema.

    L'Intel Core i7 3770k va oferir algunes millores notables en comparació amb el 2700k, especialment a la prova Sandra Cryptography, que mostra els avantatges de la nova arquitectura. Core by Core, aquests guanys es van traduir en millores de rendiment en renderitzar escenes en 3D amb Cinema 4D i 3D Studio Max. La codificació de vídeo va mostrar guanys similars i el sistema Core i7 3770k va aterrar just al capdamunt del nostre gràfic de rendiment. És una opció de cost raonable i ideal per als jugadors que també tenen exigències de mitjans.

    L'única àrea destacable és el consum d'energia, ja que el sistema 3770k que hem construït avui només demana 58 watts en ralentí, la qual cosa està avançant per a una construcció d'escriptori Core i7. Demana menys potència que els 2700k a la mateixa velocitat de rellotge, alhora que supera el disseny anterior.

    L'overclocking del 3770k va resultar fàcil, ja que només va requerir un modest augment del nucli per aconseguir 4,6 GHz. Això va ser possible amb l'Arctic Cooler Freezer 13 de 20 £, el que significa que no necessiteu refrigeració de gamma alta per aconseguir un overclock decent amb el 3770K. Després de 4,6 GHz, es fa una mica més difícil, ja que la tensió ha de superar els 1,3 volts. Això té l'efecte d'augmentar significativament les temperatures, de manera que caldrà aire intens o refrigeració líquida. Tenim dues mostres de 3770k que requereixen configuracions similars, així que estigueu preparats per pagar més per la refrigeració si voleu aconseguir 4,8 GHz o més.

    El preu de l'Intel i7 3770k encara no s'ha confirmat, ja que no estarà disponible a través del canal durant una setmana més, però les estimacions en el moment de la publicació ronden els 249,99 £ amb IVA inclòs.

    El Asus Republic Of Gamers Maximus V Gene té una oferta especial amb AIRE , havent baixat el preu de 160 £ a £150 inc vat . A aquest preu creiem que és un robatori i hauríem de fer qualsevol llista final per a una nova creació de centre de mitjans.