Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce Review |

Valoració: 9.0 .

1. Introducció2. Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce3. Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce (Galeria d'alta resolució)4. Metodologia de prova 5. Sintètic: Unigine Heaven Benchmark6. Sintètic: 3DMark Vantage7. Sintètic: 3DMark 118. Qualitat d'imatge: HQV Benchmark 2.09. Jocs: F1 2011 (1080p)10. Jocs: Alien V Predator (1080p)11. Jocs: Tom Clancy HAWX 2 (1080p)12. Jocs: Resident Evil 5 (1080p)13. Jocs: Far Cry 2 (1200p)14. Jocs: Total War Shogun 2 (1080p)15. Jocs: Elder Scrolls V: Skyrim (1600p)16. Jocs: Battlefield 3 (1080p)17. Tècnica: Dinàmica Tèrmica18. Tècnica: Rendiment acústic19. Tècnica: Consum d'energia20. Tècnica: Overclocking21. Pensaments finals 22. Veure totes les pàgines

Nvidia va llançar recentment el GTX660 Ti: una solució d'alt rendiment dirigida a l'usuari entusiasta dels jocs de nucli dur amb un pressupost inferior a 300 £. Avui estem analitzant el nou Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce, que és una solució refrigerada personalitzada subministrada a la configuració d'overclock 'fora de la caixa'.

Gigabyte no està fent cap racó amb el GTX660 Ti OC Windforce. La versió 'OC' (overclockejada) de la targeta rep un augment substancial del rellotge bàsic i l'empresa envia la targeta amb una solució personalitzada de refrigeració de tub de calor de coure de doble ventilador.



Producte Nvidia GTX670 Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce Nvidia GTX680 AMD HD7970
Transistors 3540 m 3540 m 3540 m 4310 m
Rellotge bàsic 915 mhz+ 1033 mhz+ 1006 mhz+ 925 MHz
Rellotge de memòria 1.502 MHz 1.502 MHz 1502 MHz 1375 MHz
Shaders 1344 1344 1536 2048
ROPs 32 24 32 32
Memòria 2 GB 2 GB 2 GB 3 GB
Amplada del bus de memòria 256 bits 192 bits 256 bits 384 bits

El Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce es registra a 1.033 MHz de nucli, amb una velocitat d'impuls turbo de 1.111 MHz. Els 2 GB de memòria GDDR5 funcionan a 1.500 MHz (6 Gbps efectius) i es connecten mitjançant una interfície de memòria de 192 bits.

La darrera obra d'art de Gigabyte m'atrau molt. L'impacte dramàtic de l'ull perfilat de neó és fantàstic. Al costat de l'obra d'art hi ha una imatge de la targeta, que inclou la solució de refrigeració i un text que detalla el nom del producte i 2.048 MB de memòria (2 GB).

Gigabyte només inclou dos cables convertidors d'alimentació i una guia d'inici ràpid. No gaire paquet, malauradament.

Els ventiladors dobles es col·loquen darrere d'una capa de plàstic resistent. A sota podem veure els heatpipes de coure que s'uneixen directament a la base del dissipador de calor. El Gigabyte GTX 660 Ti OC està construït sobre un PCB blau i el refrigerador sobresurt una mica al costat més llunyà. Gigabyte ha col·locat adhesius de seguretat a cada ventilador per verificar que és un producte genuí; aquests reflecteixen diferents llums en condicions de flaix.

El Gigabyte GTX 660 Ti OC inclou dos connectors SLI, per a configuracions de 2, 3 i 4 vies.

La targeta pren energia de dos connectors PCI E.

Hi ha dos ports DVI de doble enllaç, un port HDMI de mida completa i un port DisplayPort de mida completa. Tot això es pot utilitzar simultàniament amb el maquinari més recent. Una cosa que AMD ofereix des de fa molt de temps.

La solució de refrigeració Gigabyte GTX 660 Ti OC es compon d'una base de coure desplaçada des del centre. Dos tubs de calor de coure gruixuts corren en dos bastidors separats d'aletes d'alumini a banda i banda de la base. Aquest refrigerador està realment molt ben dissenyat, ja que incorpora un dissipador de calor independent per a la secció VRM de la targeta.

El Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce es basa al voltant del processador GK104, fabricat amb el procés de 28 nm. Aquest model 'OC' en particular ha rebut un augment del rellotge del nucli a 1.033 MHz, amb un rellotge d'impuls del core efectiu a 1.111 MHz. S'envia amb 2 GB de memòria GDDR5 connectada mitjançant una interfície de 192 bits.

En aquesta pàgina us presentem algunes imatges d'alta resolució del producte fetes amb la càmera Nikon D3X de 24,5 MP i la lent ED de 24-70 mm. Aquests trigaran molt més a obrir-se a causa de les dimensions, especialment en connexions més lentes. Si utilitzeu aquestes imatges en un altre lloc o publicació, si us plau, doneu crèdit Kitguru.net com a propietari/font. Podeu fer clic amb el botó dret i 'desar com' a l'ordinador per veure'l més tard.

Per provar avui, utilitzem el nostre sistema Core i7 970 de llarga data, que està overclockejat. Tenim una varietat de maquinari comparat amb aquest sistema aquest any, cosa que farà una comparació interessant del mercat.

Sistema de prova principal:

Processador : Core i7 970 @ 4,6 GHz
Gràfics
: Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce
Refrigeració : Coolit Vantage
Placa base
: MSI X58A-GD65
Xassís
: Thermaltake Nivell 10
Font d'alimentació
: Corsair AX1200
Memòria
: 6 GB ADATA @ 2133 mhz 9-10-9-32
Emmagatzematge
: Kingston SSDNow V+ 512 GB Gen 2 SSD (emmagatzematge) / Crucial RealSSD C300 256 GB (arrencada del SO)
Monitor : Dell U3011.

Targetes de comparació :
KFA2 GTX680 LTD OC
Asus GTX680
Asus GTX670 Direct CU II TOP
Sapphire HD7970 6 GB Toxic Edition
Edició HD7970 GHZ
HD7970
Sapphire HD7950 Vapor-X Edition (@rellotge central de 950 mhz)
HD7950
Sapphire HD7870 Edició Overclock
HD7870
HD7850
HD6990 (nucli 880)
HD6970
HD6950
HD6870
Sapphire HD7770 Vapor X Overclock Edition
XFX HD7770 Black Edition S CFx
HD7770 CFx
HD7770
Sapphire HD7750 Ultimate Edition
HD6790
HD6770
HD6670
GTX590 SLi
GTX590
GTX580 SLi
GTX580
GTX570

Programari:

Windows 7 Enterprise de 64 bits
Punt de referència Unigine Heaven
3DMark Vantage
3DMark 11
Fraps Professional
Client de Steam
FurMark

Jocs:

Alien V Predator
Tom Clancy HAWX 2
Resident Evil 5
Far Cry 2
F1 2011
Total War: Shogun 2
Camp de batalla 3
Elder Scrolls V: SkyRim

Durant les proves s'utilitzen totes les actualitzacions i controladors de la BIOS més recents. Actuem generalment en condicions del món real, és a dir, provem els jocs en cinc tirades molt semblants i després fem una mitjana dels resultats per obtenir una xifra mitjana precisa. Si fem servir benchmarks amb guió, s'esmenten a la pàgina corresponent.

Algunes descripcions de jocs s'han editat des de la Viquipèdia.

Unigine ofereix una manera interessant de provar el maquinari. Es pot adaptar fàcilment a diversos projectes gràcies al seu elaborat disseny de programari i al conjunt d'eines flexibles. Molts dels seus clients afirmen que mai han vist un codi tan eficaç, que és tan fàcil d'entendre.

Referent del cel és un punt de referència de GPU de DirectX 11 basat en el motor Unigine avançat d'Unigine Corp. Revela la màgia encantadora de les illes flotants amb un petit poble amagat als cels ennuvolats. El mode interactiu ofereix una experiència emergent d'exploració de l'intricat món del steampunk.

Un marc eficient i ben dissenyat fa que Unigine sigui altament escalable:

  • Renderització de múltiples API (DirectX 9 / DirectX 10 / DirectX 11 / OpenGL)
  • Multiplataforma: MS Windows (XP, Vista, Windows 7) / Linux
  • Suport total de sistemes de 32 i 64 bits
  • Suport de CPU multinucli
  • Suport Little/Big Endian (preparat per a consoles de jocs)
  • Potent API C++
  • Sistema integral de perfils de rendiment
  • Estructures de dades flexibles basades en XML

Utilitzem la configuració següent: resolució 1920×1080. Anti aliasing desactivat. Anisotròfia 4, Tessel·lació normal. Shaders High. 3D estèreo desactivat. API: Direct X 11.

El rendiment del Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce és excel·lent, amb una mitjana de més de 78 fotogrames per segon. Les ranures de la targeta tenen uns 3 fotogrames per segon darrere de l'HD7970.

Futuremark llançat 3DMark Vantage, el 28 d'abril de 2008. Es tracta d'un punt de referència basat en DirectX 10 i, per tant, només s'executarà amb Windows Vista (el Service Pack 1 s'indica com a requisit) i Windows 7. Aquesta és la primera edició on les funcions restringides, lliures de la versió de càrrega no s'ha pogut utilitzar moltes vegades. Es va utilitzar una resolució de 1280 × 1024 amb la configuració de rendiment.

A l'antic punt de referència Direct X 10, el Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce es troba a uns 1.000 punts per darrere de l'AMD HD7970, amb 30.361 punts. De fet, una puntuació molt bona.

3DMark 11 està dissenyat per provar el maquinari de DirectX 11 que s'executa a Windows 7 i Windows Vista, el punt de referència inclou sis proves de referència noves que fan un ús extensiu de totes les funcions noves de DirectX 11, com ara tessel·lació, ombrejats de càlcul i multiprocés.

Després d'executar les proves, 3DMark dóna al vostre sistema una puntuació amb números més grans que indiquen un millor rendiment. 3DMark 11 és la millor manera de provar DirectX 11 amb càrregues semblants a un joc.

Si voleu obtenir més informació sobre aquest punt de referència o comprar-lo vosaltres mateixos, aneu a aquesta pàgina.

Resultats fantàstics d'aquest punt de referència Direct X 11. El Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce obté 9.053 punts, només 200 punts per darrere del Sapphire HD7970 6GB Toxic Edition.

HQV Benchmark 2.0 és una versió actualitzada de l'eina original i consta de diversos clips de vídeo i patrons de prova dissenyats per avaluar la correcció de moviment, el desentrellaçat, la decodificació, la reducció de soroll, la millora de detalls i la detecció de la cadència de la pel·lícula.

Hi ha dues versions del programa, definició estàndard en DVD i alta definició en Bluray. A mesura que el nostre públic es concentrarà en el contingut en HD, nosaltres també ho farem.

Té un total de 39 proves de vídeo que s'han incrementat de 23 a l'original i la puntuació també ha augmentat d'un total de 130 a 210. A mesura que el maquinari i el programari es fan més complicats, el programari s'ha ajustat per assegurar-nos que podem maximitzar a fons la nostra anàlisi.

Llegiu la nostra anàlisi inicial aquí.

Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce
Marqueu 4
Esfera amb patró estàtic 5
Barres grises 5
Violí 5
Estadi 2:2 5
Estadi 3:2 5
Desplaçament de text horitzontal 3
Desplaçament de text vertical 5
Transició al bloqueig 3:2 5
Transició al bloqueig 2:2 0
2:2:2:4 Vídeo DVCAM de 24 FPS 5
2:3:3:2 Vídeo DVCam de 24 FPS 5
3:2:3:2:2 24 FOS Vari-Speed 5
Animació 5:5 FPS 5
Animació 6:4 12 FPS 5
8:7 Animació 8 FPS 5
Problema de croma entrellaçada (ICP) 5
Error de mostreig de croma (CUE) 5
Soroll Aleatori: Veler 5
Soroll aleatori: flor 5
Soroll aleatori: sortida del sol 5
Soroll aleatori: nit del port 5
Text de desplaçament 5
Muntanya russa 5
Noria 5
Trànsit del pont 5
Patró de text/text de desplaçament 5
Muntanya russa 5
Noria 5
Trànsit del pont 5
Bandes de freqüència de lluminància 5
Bandes de freqüència de crominància 5
Text desaparegut 5
Millora de la resolució 15
Parc d'atraccions 5
Fusta a la deriva 5
Noria 5
Tons de pell 5
Total 192

El maquinari obté 192 punts d'un possible 210, que és excel·lent.

F1 2011 és el nou joc de carreres Direct X 11 dels pioners de la indústria CodeMasters. El Temporada de Fórmula 1 2011 és la 62a temporada de la FIA de Fórmula 1. El calendari original constava de vint rondes, inclosa la marxa inaugural del Gran Premi de l'Índia abans de la cancel·lació del Gran Premi de Bahrain. Pirelli torna a l'esport com a proveïdor de pneumàtics per a tots els equips, prenent el relleu de Bridgestone. Red Bull Racing són els actuals campions de constructors. Sebastian Vettel de Red Bull Racing és el campió de pilots defensor, un dels cinc campions del món que apareixen a la graella.

Un bon resultat per a aquest punt de referència, amb una mitjana de 71 fotogrames per segon.

Aliens V Predator ha demostrat ser un gran venedor des del llançament i Sega ha portat la franquícia a un nou territori després de prendre-la de Sierra. AVP és un títol compatible amb Direct X 11 i ofereix no només una representació avançada d'ombres, sinó també una tessel·lació d'alta qualitat per a les targetes que es posen a prova avui.

Per provar les targetes, vam utilitzar una resolució de 1080p amb DX11, Texture Quality Very High, MSAA Samples 1, 16 af, oclusió ambiental activada, complexitat d'ombra alta, desenfocament de moviment activat. Utilitzem això amb la majoria de les proves de la nostra targeta gràfica, de manera que els resultats són comparables a les revisions.

Un joc exigent de Direct X 11 i que requereix molta potència del maquinari associat. Al nostre sistema, el Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce té una mitjana de 84 fotogrames per segon, que és gairebé idèntic al Sapphire HD7950 Vapor X Edition.

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 és un joc d'acció de vol d'estil arcade desenvolupat per Ubisoft Romania i publicat per Ubisoft. Després dels esdeveniments del primer joc, l'esquadró H.A.W.X és enviat a l'Orient Mitjà, on s'està registrant un alt nivell de violència, i l'aparició de diversos líders insurgents en diversos punts calents. L'equip també ha d'investigar la misteriosa desaparició de les armes nuclears russes. El jugador controlarà tres grups: un americà (Hunter), un britànic (Munro) i un rus (Sokov), cadascun amb els seus propis pilots i personatges secundaris. També hi haurà referències a altres personatges de l'univers de Tom Clancy.

Estem provant en mode DX11 complet amb tots els paràmetres al màxim.

Resultats molt forts del Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce, amb una mitjana de 126 fotogrames per segon, un fotograma per darrere de l'AMD HD7970 GHZ Edition.

Resident Evil 5 , conegut al Japó com Biohazard 5, és un videojoc de trets en tercera persona de survival horror desenvolupat i publicat per Capcom. El joc és la setena entrega de la sèrie de terror de supervivència Resident Evil, i es va estrenar el 5 de març de 2009 al Japó i el 13 de març de 2009 a Amèrica del Nord i Europa per a PlayStation 3 i Xbox 360. Una versió per a Windows del joc va ser llançat el 15 de setembre de 2009 a Amèrica del Nord, el 17 de setembre al Japó i el 18 de setembre a Europa. Resident Evil 5 gira al voltant de Chris Redfield i Sheva Alomar mentre investiguen una amenaça terrorista a Kijuju, una ciutat fictícia d'Àfrica.

Durant les tres primeres setmanes de llançament, el joc va vendre més de 2 milions d'unitats a tot el món i es va convertir en el joc més venut de la franquícia al Regne Unit. Des del desembre de 2009, Resident Evil 5 ha venut 5,3 milions de còpies a tot el món des del seu llançament, convertint-se en el joc Resident Evil més venut mai fet.

Resultats fantàstics, amb una mitjana de 154 fotogrames per segon en aquests paràmetres.

Far Cry 2 (comunament abreujat com a FC2 o fc2″) és un joc de trets en primera persona de final obert desenvolupat per Ubisoft Montreal i publicat per Ubisoft. Va ser llançat el 21 d'octubre de 2008 a Amèrica del Nord i el 23 d'octubre de 2008 a Europa i Austràlia. Va estar disponible a Steam el 22 d'octubre de 2008. Crytek, els desenvolupadors del joc original, no van participar en el desenvolupament de Far Cry 2.

Ubisoft ha comercialitzat Far Cry 2 com la veritable seqüela de Far Cry, tot i que la seqüela té molt poques similituds notables amb el joc original. En canvi, compta amb personatges i escenaris completament nous, així com un nou estil de joc que permet al jugador una major llibertat per explorar diferents paisatges africans com deserts, selves i sabanes. El joc té lloc en una nació moderna de l'Àfrica oriental en un estat d'anarquia i guerra civil. El jugador pren el control d'un mercenari en un llarg viatge per localitzar i assassinar The Jackal, un famós traficant d'armes.

Far Cry 2 segueix sent un joc popular i l'entorn del món obert pot afectar fins i tot el darrer maquinari disponible avui dia.

Configuració: 1920 × 1200, D3D10, Desactiva la intel·ligència artificial (No), Pantalla completa, Anti-aliasing (8x), VSync (No), Qualitat general (Ultra alta), Vegetació (Molt alta), Ombreig (Ultra alta), Terreny (Ultra Alta), Geometria (Ultra Alta), Post FX (Alta), Textura (Ultra Alta), Ombra (Ultra Alta), Ambient (Alta), Hdr (Sí), Bloom (Sí), Foc (Molt Alta), Física (molt alt), RealTrees (molt alt).

El Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce aconsegueix superar el GTX580 d'última generació, al voltant de 5 fotogrames per segon. Resultats fantàstics.

Shogun 2 està ambientada al Japó feudal del segle XVI, després de la guerra d'Ōnin. El país està dividit en clans rivals liderats per senyors de la guerra locals, cadascun lluitant pel control. El jugador assumeix el paper d'un d'aquests senyors de la guerra, amb l'objectiu de dominar altres faccions i reclamar el seu domini sobre el Japó. L'edició estàndard del joc comptarà amb un total de vuit faccions (més una novena per al tutorial), cadascuna amb una posició inicial única i diferents forces polítiques i militars.

Aquest joc es basa en un exigent Direct X 11 que requereix molta potència. En general, també funciona millor amb maquinari AMD, tot i que el Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce ofereix resultats molt impressionants, amb una mitjana d'uns 66 fotogrames per segon en aquesta configuració.

The Elder Scrolls V: Skyrim és un videojoc de món obert de rol d'acció desenvolupat per Bethesda Game Studios i publicat per Bethesda Softworks. Skyrim La història principal gira al voltant dels esforços del personatge del jugador per derrotar Alduin, un déu drac que es profetitza que destruirà el món. Ambientat dos-cents anys després L'oblit , el joc té lloc a la província fictícia de Skyrim, al continent de Tamriel i al planeta Nirn. El joc del món obert del Pergamins antics torna la sèrie Skyrim ; el jugador pot explorar la terra a voluntat i ignorar o posposar la recerca principal indefinidament. Skyrim ha rebut l'aclamació universal de la crítica, venent més de 3,5 milions de còpies en les primeres 48 hores de llançament.

Aquest motor acostuma a funcionar millor amb el maquinari AMD, però els resultats segueixen sent extremadament positius, amb una mitjana de 60 fotogrames per segon en aquestes configuracions tan exigents. Perfectament reproduïble a tot arreu amb la resolució nativa del nostre monitor de 30 polzades.

Segons EA, Camp de batalla 3 va obtenir 3 milions de reserves el dia del seu llançament. Actualment es desconeix si aquestes xifres són a tot el món o només als EUA. El total de pre-comanda el converteix en el llançament de trets en primera persona més gran de la història d'EA, segons l'editor. El motor és preciós a l'ordinador i molt exigent amb el maquinari associat.

No hi ha problemes per alimentar aquest motor a 1080p amb la configuració d'alta qualitat d'imatge. Gairebé el mateix rendiment que l'AMD HD7970.

Les proves es van realitzar en una habitació amb aire condicionat controlat amb temperatures mantingudes a 24 ºC constants, un entorn còmode per a la majoria de les persones que llegeixen això.

Les temperatures inactius es van mesurar després d'estar asseguts a l'escriptori durant 30 minuts. Les mesures de càrrega es van obtenir jugant a Crysis Warhead durant 30 minuts i mesurant la temperatura màxima. També hem inclòs els resultats de Furmark, registrant les temperatures màximes durant una prova d'esforç de 30 minuts. Totes les configuracions del ventilador es van deixar automàticament.

La solució de refrigeració del Gigabyte GTX660 Ti OC funciona bé, mantenint a<70c variable when gaming. This rises to 76c when loaded with the synthetic Furmark stress test.

Hem canviat el nostre mètode de mesura dels nivells de soroll. Hem construït un sistema dins d'un xassís Lian Li sense ventiladors de carcassa i hem utilitzat un refrigerador sense ventilador a la nostra CPU. La placa base també es refreda passivament. Això ens ofereix una compilació amb un refredament gairebé completament passiu i significa que podem mesurar només el soroll de la targeta gràfica dins del sistema quan fem proves de 3dMark en bucle.

El soroll ambiental a l'habitació és d'uns 20-25 dBa. Mesurem des d'una distància d'aproximadament 1 metre des del xassís tancat i 4 peus del terra per reflectir una situació del món real.

Per què fer això? Això significa que podem eliminar la contaminació acústica secundària a la sala de proves i concentrar-nos només en la targeta de vídeo. També ens acosta una mica més als estàndards de la indústria, com ara DIN 45635 .

Guia del soroll de Ca Ju
10 dBA – Respiració normal/bruixot de fulles
20-25 dBA – Xiuxiuejar
30 dBA - Ventilador d'ordinador d'alta qualitat
40dBA – Un rierol bombolla o una nevera
50 dBA - Conversa normal
60 dBA – Riure
70 dBA – Aspiradora o assecador de cabells
80 dBA – Trànsit urbà o abocador d'escombraries
90 dBA – Motocicleta o tallagespa
100 dBA – Reproductor de MP3 a màxima sortida
110 dBA – Orquestra
120 dBA – Concert de rock de primera fila/Jet Engine
130 dBA - Llindar del dolor
140 dBA - Enlairament d'un avió militar / Dist (a prop)
160 dBA – Perforació instantània del timpà

Aquest refrigerador és extremadament silenciós, inaudible quan està inactiu i gairebé no es nota quan es juga. Els ventiladors giren a 1.200 rpm quan estan inactius. Quan es juga, giren a 1.600 rpm, això augmenta els nivells de soroll a una mica per sota dels 33 dBa. Quan es carreguen amb la prova d'estrès sintètica Furmark, giren a 1.800 rpm, que és audible, però probablement s'ofeguen dins d'un xassís de jocs entusiastes.

Tot plegat, una actuació acústica fantàstica.

Per provar el consum d'energia avui, utilitzem una unitat Keithley Integra i mesurem el consum d'energia a partir de les entrades de la targeta VGA, no del drenatge a tot el sistema. Mesurem els resultats mentre juguem a Crysis Warhead i registrem els resultats.

Tenint en compte l'immens rendiment, el GTX660 Ti és un disseny extremadament eficient, consumint uns 150 watts quan es juga.

Per fer overclock avui estem utilitzant la darrera versió de MSI Afterburner.

Hem aconseguit obtenir gairebé un 10% més del nucli, amb una freqüència final de 1.127 MHz. La memòria es podria overclockejar a 1.599 MHz, al voltant d'un augment del 6,5%.

El Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce és una targeta de vídeo extremadament capaç que pot alimentar els últims jocs de Direct X 11 sense suar. Nvidia va llançar la referència GTX660 Ti amb cronometratge per orientar-se a l'HD7950 d'AMD, però la versió overclockejada de Gigabyte és capaç de jugar al mateix nivell que l'HD7970 d'AMD. Aquest és un gran èxit tenint en compte la diferència de preu.

Tot i que els clients de Nvidia hauran d'esperar fins a finals d'aquesta setmana per obtenir una solució de joc de nova generació per sota de 200 £, el GTX660 Ti ha sacsejat les llistes de rendiment, reclamant el primer lloc en el sector de 250 £ a 300 £. Nvidia pot haver trigat un temps a oferir un repte, però el GTX660 Ti sens dubte ha valgut la pena esperar.

Com hem esmentat a la revisió anterior de GTX660 Ti, el rendiment de Direct X 11 a 3DMark 11 és especialment destacable. Una puntuació superior a 9.000 punts és lloable i lleugerament superior a l'edició HD7970 GHZ d'AMD. La configuració d'overclock de Gigabyte ajuda a portar el rendiment a un nou nivell.

Nvidia també ha aconseguit oferir grans resultats d'eficiència energètica, alhora que controla la dissipació de calor. Això és compatible amb l'excel·lent solució de refrigeració Windforce de doble ventilador Gigabyte que ofereix millores respecte a la solució de referència. Sota la càrrega de joc, les temperatures centrals augmenten fins als 69 ºC, això no és tan impressionant com l'Asus GTX 660 Ti CU II TOP, però encara està dins dels paràmetres de seguretat.

Gigabyte s'ha centrat a mantenir un perfil de ventilador no agressiu, que garanteix que les emissions de soroll mai siguin una preocupació. Els ventiladors generalment giren al voltant de 1.600 rpm sota càrrega, la qual cosa és fantàstic i adequat per a aquells que volen construir un sistema de baix rendiment i soroll.

Tot i que cada targeta variarà, la nostra mostra tenia molt espai disponible al nucli. Vam aconseguir overclockejar el nucli d'1.033 mhz a 1.137 mhz, gairebé un augment del rellotge del 10 per cent.

El preu de la Gigabyte GTX 660 Ti OC Windforce és agressiu, ARIA al Regne Unit té la targeta per £255.54 inc vat , que és inferior a moltes altres de les targetes de rendiment GTX 660 Ti disponibles actualment.

Avantatges:

  • excel·lent rendiment d'overclock.
  • més marge al nucli mitjançant eines de programari.
  • tranquil.
  • bon valor per a una solució de rendiment.

Contres:

  • Aquells que esperen una solució de rendiment nvidia de menys de 200 £ han d'esperar uns dies més.
  • paquet feble.

Kitguru diu: A aquest preu, aquesta targeta hauria d'estar a la llista final d'un sistema de jocs de 1080p+.